+40236824840
secretariat@scoalasloboziaconachi.ro
Lun - Vin : 08-16
Noutăți
Despre noi
Management
Organigrama
Regulamente
Documente manageriale
Consiliul de administratie
Managementul cazurilor de violență
Prezentare
Misiunea si viziunea
Scurt istoric
Dotare materiala
Oferta educationala - CDS
Confidentialitate
CEAC
Regulament CEAC
Link-uri utile
Legea 544/2001
Documente financiare
Norme salarizare
Achizitii
Declaratii de avere
Buletin informativ
Organizare
Orar invatamant gimnazial
Orar invatamant primar
Burse
Decontarea navetei
Statut elev
Examene
Evaluare Nationala a VIII-a
Evaluare clasa II-a, IV-a, VI-a
Admiterea la licee si scoli profesionale
ERASMUS
ACREDITARE ERASMUS
Anul 2023-2024
Integrare Impact
Diseminare Impact
Mobilități Impact
Erasmus+
Mobilităţi E.F.I.C.A.C.E.
Integrare E.F.I.C.A.C.E.
Diseminare E.F.I.C.A.C.E.
Contact
Proiecte
Proiecte si parteneriate 2023-2024
UNESCO
Aniversari UNESCO
Parteneriate
Activități tematice
Anunțuri
Repartizarea aleatorie a elevilor clasei a V a
Anunturi documente
Anunt rezultate Erasmus+
FAB7A2EF-146F-47B0-8FEF-1D42536E902E
Evaluare Națională a VIII-a
Organizarea și desfășurarea evaluării naționale pentru absovenții clasei a VIII a în anul școlar 2023-2024
Noutăți din portalul EDU
Fluxul nu a fost găsit.
Parteneri web de backlink
Vă poziționați mai sus pentru cuvintele cheie țintă în paginile cu rezultate
Prima Pagina
|
Adauga Link
|
Verifica Link Status
Links in Scoala gimnaziala, gradinita
Show All Links
Şcoala Gimnazială Ungheni, ARGEŞ
Școala Gimnazială „ Tudor Cornel ” Ungheni asigură educația copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani din comuna Ungheni conform standardelor naționale. Serviciile oferite de școală au la bază calitatea, performanța, promovarea valorilor europene, egalitatea șanselor pentru toți participanții la procesul educațional și deschiderea spre învățarea pe tot parcursul vieții. Viziunea școlii Școala este poartă deschisă spre educație, cunoaștere, aspirație, împlinire. Școala oferă egalitate de șanse elevilor. Trăind într-o comunitate rurală, elevii învață să fie toleranți și respectuoși unii cu alții, să prețuiască valorile unanim acceptate, dar și pe acelea ale spațiului în care s-au născut. Prin serviciile aduse în plan social, cultural și economic, școala oferă un parteneriat real comunității, devenind un centru de servicii educaționale.
Școala Profesională Focuri, Iaşi
Școala Profesională Focuri urmăreşte: • Să faciliteze dezvoltarea individuală a fiecărui copil. • Să creeze un climat de muncă şi de invățare care să fie stimulativ pentru toți copiii. • Să dea sens încrederii si aspirațiilor elevilor . • Să furnizeze părinților siguranţa, că atat preșcolarii cât și școlarii trăiesc și învaţă într-un cadru sigur,deprind libera cooperare cu ceilalți şi sunt pregătiți pentru o formare profesională de calitate. • Să ofere comunității modele de tineri apți să se integreze cu succes în sistemul de învăţământ profesional și în viața comunității.
Scoala gimnaziala "Alexandru Vlahuta" Iasi
Scoala gimnaziala "Alexandru Vlahuta" Iasi urmărește asigurarea unui învățământ de calitate care să conducă la egalizarea șanselor la promovarea unui comportament decent strâns legat de cinstre onoare respect reciproc toleranță prin dezvoltarea unor competențe aptitudini capacități. Atitudini și creativități insuflând elevilor siguranță de sine forță fizică și morală astfel încât la terminare aceștia să fie capabili să se integreze și să se adapteze la schimbări într-o societate deschisă și democratică, în care accentul se pune pe inițiativă, pe capacitatea de asumare a responsabilității și pe respectarea legilor ei.
Şcoala Gimnazială Specială nr.1 Bucureşti
Misiunea Scolii Gimnaziale Speciale nr. 1 este integrarea copiilor cu nevoi speciale in viata de zi cu zi, participarea elevilor la actiuni si activitati de educare, reabilitare, recuperare, de adaptare si integrare prin care sa se simta parte din comunitate.scoala speciala nr 1 Bucuresti Scoala Gimnaziala Speciala nr.1 este o unitate de invatamant situata in centrul capitalei, unde se scolarizeaza elevi cu deficiente mintale moderate si severe Scoala isi are locatia intr-o cladire veche de peste 100 ani, construita in 1889 pe terenul concesionat de Ministerul invatamantului de catre Ministerul Cultelor, aflandu-se in vecinatatea bisericii ,,Popa Rusu". Numita initial ,,Scoala Ajutatoare nr.1", a fost prima institutie din Bucuresti care, incepand din 1954, a scolarizat elevi cu deficiente mintale. Actuala denumire a primit-o dupa 1993, cand toate unitatile de scolare pentru elevii cu deficiente mintale s-au numit ,,scoli speciale". Scoala are program de semiinternat si este destinata instruirii, educarii, recuperarii elevilor cu deficienta mintala.
Școala Gimnazială Carastelec, Salaj
Școala Gimnazială Carastelec are un efectiv de 98 de elevi și 32 doi de preșcolari la Grădinița Carastelec, 12 cadre didactice din care 6 profesori, 4 învățători , 2 educatoare . Până în anul 2000 şcoala funcţiona cu o dotare materială precară şi depăşită. În anul 2000 datorită unei donaţii Olandeze am reuşit să schimbăm băncile vechi cu măsuţe şi scaune moderne. În anul 2004 , din fonduri de la Guvernul României şi bugetul local a fost modernizată încălzirea şcolii cu încălzire centrală, a fost introdusă apa potabilă şi a fost schimbată pardoseala cabinetului de chimie cu gresie. În 2006-2007 , din fonduri de la Guvernul României a fost construit un grup sanitar modern , s-a schimbat învelitoarea acoperişului şcolii, s-a construit un gard de împrejmuire, s-a asfaltat curtea şcolii, au fost schimbate uşile şi geamurile ,s-a izolat termic toată clădirea, s-au aplicat zugrăveli exterioare devenind asfel o şcoală modernă, cu aspect plăcut şi primitor. Datorită proiectului PROIECT PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNTUL RURAL , ,,Multimedia în şcoală”, din anul 2006, şi a proiectului ECONOMIA BAZATĂ PE CUNOAŞTERE din anul 2007 , avem un cabinet de informatică dotat cu mobilier, instrumente audio-vizuale şi computere performante cu acces la internet ceea ce facilitează atât activitatea elevilor cât şi a cadrelor didactice.
Instrucțiuni către Școala Nr. 134 Bucuresti
Contact Scoala nr. 134 Str. Baciului nr. 4A Sector 5, BucurestiDescriere Scoala 134 Bucuresti Tel. / Fax. 021 / 450 35 02 E-mail : secretariat@scoala134.ro Temporare: scoala134@yahoo.co.uk sau scoalanr134@yahoo.com Instrucțiuni către Școala Nr. 134 (Bucuresti) cu transportul public Următoarele linii de tranzit au rute care ajung aproape de Școala Nr. 134 Autobuz Autobuz: 139, 141, 216, 220 Metrou Metrou: M2 Tramvai Tramvai: 19, 8
Scoala Gimnaziala Muncelu de Sus, Jud Iaşi
Scoala Gimnaziala Muncelu de Sus are in subordine urmatoarele locatii :Prezentare Scoala Gimnaziala Muncelu de Sus, Jud Iaşi Scoala gimnaziala Mogosesti-Siret Gradinita cu program normal Mogosesti-Siret Gradinita cu program normal Muncelu de Sus Scurt istoric al Şcolii din satul Muncelu de Sus Prima şcoală cu clase primare din satul Muncelu de Sus a fost înfiinţată în anul 1854 şi a funcţionat până în 1855 în pronaosul bisericii din sat, în timpul domniei lui Al. I. Cuza unde şi-a desfăşurat activitatea primul dascăl, Popa Gheorghe Vartic.
Şcoala Gimnazială "SPIRU HARET" Însurăţei, județul Brăila
Construcţia Şcolii Nr. 1 Însurăţei a început în anul 1930 iar în 1932 funcţiona cu o singură sală de clasă. În 1979 şcoala a fost definitivată. La 01 august 2010 clădirea şcolii a intrat într-un proces de reabilitare şi consolidare în baza unui proiect cu fonduri europene care s-a finalizat la 01 august 2011. Şcoala Nr. 2 a fost construită în perioada 1922-1923. De asemeni a fost reabilitată şi consolidată, ca şi Şcoala nr. 1, în aceeaşi perioadă, în baza aceluiaşi proiect/Axa 3 POR. Din data de 01.09.2011, prin reorganizarea reţelei şcolare, cele două corpuri de clădire au fost cuprinse într-o singură unitate şcolară, numită Şcoala cu clasele I-VIII Însurăţei. Începând cu 01 septembrie 2012 a fost schimbată această denumire în Şcoala Gimnazială Însurăţei iar din data de 01 septembrie 2014, printr-o hotărâre a Consiliului Local al orașului Însurăței se numește Școala Gimnazială ”Spiru Haret” Însurăței. Începând cu anul școlar 2020-2021, ca urmare a evaluării ARACIP și în baza Ordinului MEC nr. 4226 din 11.05.2020 privind reorganizarea rețelei școlare a județului Brăila, unitatea de învățământ preuniversitar de stat acreditată Școala Gimnazială ”Spiru Haret” Însurăței, ca unitate absorbantă, preia Grădinița cu program normal ”Ion Creangă” din orașul Însurăței, ca structură arondată fără personalitate juridică.
Şcoala Gimnazială Nr.1 comuna Slobozia Conachi, Județul Galați
Situata la 26 de Km de municipiul Galati, Scoala Gimnaziala Slobozia Conachi se numara printre scolile romanesti preocupate de oferirea unei educatii de calitate elevilor sai, in spiritul competitiei si performantei, dar si al bunului simt si respectului pentru oameni. Cei 350 de elevi ai scolii sunt indrumati de un colectiv de cadre didactice bine pregatite, devotate profesiei si apropiate de elevi si de parintii acestora.
Gradinita Nr. 135 din Bucuresti cu cantina proprie
MISIUNEA Grădiniței Nr. 135 din Bucuresti este asigurarea unui învățământ de calitate prin asigurarea unui climat de învățare modern, stimulativ, centrat pe interesele și nevoile copiilor, pe așteptările părinților prin asigurarea de șanse egale în educație tuturor copiilor. Grădinița Nr.135 are personalitate juridică, funcționează în 1 corp de clădire, iar procesul instructiv-educativ respectă curriculum preșcolar și este aplicat de către cadre didactice calificate. Grădinița are un mediu educațional adecvat nevoilor de dezvoltare ale copilului, a desfășurării actului educațional la nivel modern. Grădinița dispune de cantină proprie, de mobilier modern în sălile de grupă, de un spațiu de joacă dotat cu mobilier specific particularităților de vârstă.
Scoala Gimnaziala Miroslovesti judetul Iasi
Misiunea școlii este să asigure formarea de cetățeni activi, capabili să intre în competiția de pe piața muncii locale și europene. Promovăm accesul egal la educație pentru atingerea calității serviciilor educaționale, printr-o comunicare deschisă și permanentă cu partenerii educaționali și sociali pentru transformarea școlii într-o sursă de dezvoltare a comunității locale. Misiunea școlii este de a fi deschisă pentru toți cetățenii, spre a le oferi șanse egale de dezvoltare personală și profesională. Prin dotarea modernă a laboratoarelor și atelierelor răspundem cerințelor de satisfacere a nevoilor elevilor școlii noastre, asigurându-le o pregătire la nivelul standardelor, dezvoltându-le creativitatea, spiritul întreprinzător, gândirea critică, capacitatea de asumare a responsabilităților, flexibilitatea, capacitatea de comunicare și adaptare la condițiile sociale actuale.
Scoala Gimnaziala Ion Creanga din comuna I.C. Bratianu, judetul Tulcea
Scoala Gimnaziala Ion Creanga din comuna I.C. Bratianu, judetul Tulcea urmărește formarea personalității autonome și creative a elevilor, asigurând o pregătire de înaltă calitate pentru dezvoltarea intelectuală, socială și profesională, bazată pe cunoștințe de cultură generală și formarea de competențe profesionale, în vederea adaptării socio-economice care să le permită elevilor exercitarea unei profesii, continuarea studiilor în liceu si învățământul superior sau realizarea propriei afaceri.
Scoala Gimnaziala Savoiu Targu Jiu
Prima școală de fete de la Târgu Jiu a fost realizată la inițiativa pitarului Constantin Săvoiu Surcel, născut în anii 1812. Infiintata la data de 15 septembrie 1855, ca o şcoală de fete, sub numele de Institutul Săvoiu. Familia acestuia era deținătoarea unor întinse suprafețe de teren în zona localității Borăscu unde aveau și o casă cu un aspect impozant. Acesta era cunoscut ca filantrop al orașului și județului și asta pentru că la inițiativa sa au fost ctitorite și două biserici. Constantin Săvoiu a fost arestat în anul 1854, fiind acuzat că ducea vești de la generalul Gheorghe Magheru.
Afișare #
5
10
15
20
25
30
50
100
Toate
Flux 1
Cele mai bune 5 soluții de proxy pentru Web Scraping avansat în 2025
15 bune maniere prin e-mail pe care trebuie să le cunoasteți
Rezultatele în Social Media prin imagini bune si text scurt
3 moduri prin care angajații îți pot promova afacerea
Pasi pentru a-ti construi reputatia online
Flux 2
Fluxul nu a fost găsit.
Flux 3
Cerșetorie de legături: O abordare greșită pentru a vă construi prezența online
7 Hack-uri pentru liniile de subiect ale e-mailului pentru a crește ratele de deschidere și conversiile
Un ghid simplu pentru o campanie de succes marketing de e-mail azi
Ghidul începatorului pentru crearea de legaturi - Link building
Marketing digital vs manipulare digitală: unde este linia?
Cautare
Noutăți
Despre noi
Management
Organigrama
Regulamente
Documente manageriale
Consiliul de administratie
Managementul cazurilor de violență
Prezentare
Misiunea si viziunea
Scurt istoric
Dotare materiala
Oferta educationala - CDS
Confidentialitate
CEAC
Regulament CEAC
Link-uri utile
Legea 544/2001
Documente financiare
Norme salarizare
Achizitii
Declaratii de avere
Buletin informativ
Organizare
Orar invatamant gimnazial
Orar invatamant primar
Burse
Decontarea navetei
Statut elev
Examene
Evaluare Nationala a VIII-a
Evaluare clasa II-a, IV-a, VI-a
Admiterea la licee si scoli profesionale
ERASMUS
Erasmus+
Mobilităţi E.F.I.C.A.C.E.
Integrare E.F.I.C.A.C.E.
Diseminare E.F.I.C.A.C.E.
Contact
Proiecte
Proiecte si parteneriate 2023-2024
UNESCO
Aniversari UNESCO
Parteneriate
Activități tematice