Anunț selecție beneficiar mobilitate proiect E.F.I.C.A.CE._2022

ANUNȚ

privind organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a beneficiarului unei mobilități suplimentare în cadrul proiectului

 

În cadrul proiectului de mobilitate pentru profesori Erasmus+ KA101 cu numărul referință 2020-1-RO01-KA101-078348, cu titlul “Educație și Formare pentru Inovare, Creativitate, Acceptare și Cooperare Europeană”-E.F.I.C.A.CE, proiect cofinanţat de Comisia Europeană prin Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, Școala Gimnazială nr. 1 comuna Slobozia Conachi organizează concurs de selecție a unui cadru didactic pentru participarea la 1 curs de formare din domeniul educației nonformale/outdoor.

Va fi selectat 1 cadru didactic de la Ṣcoala Gimnazială nr. 1 comuna Slobozia Conachi, județul Galați, care dovedește interes pentru dezvoltare profesională și personală și  urmărește dezvoltarea competențelor didactice, centrate pe dobândirea de noi strategii de predare-învățare și consolidarea relațiilor de colaborare în domeniul educației la nivel european.

Informații suplimentare ANUNȚ , EVALUARE.

Echipa de management a proiectului urează mult succes candidaților!