DISEMINARE LA NIVEL LOCAL

DISEMINAREA REZULTATELOR ÎNVĂȚĂRII

-CURS STRUCTURAT "INNOVATIVE TEACHING APPROACHES"- PRAGA, CEHIA, 23-27.10.2023-

ATELIER DE FORMARE 1

Cadrele didactice beneficiare ale mobilității de formare desfășurate la PRAGA, CEHIA, la cursul de formare "INNOVATIVE TEACHING APPROACHES", au organizat un atelier de formare cu tema METACOGNIȚIA ÎN 4F (FACTS, FEELINGS, FINDINGS, FUTURE).

atelier praga inv 1

atelier praga inv 2

atelier praga inv 3

atelier praga inv 4

Organizatori-prof. DOANĂ MARIANA, PROF. IACOB ROXANA, PROF. FLOREA LUCICA

 

DISEMINAREA REZULTATELOR ÎNVĂȚĂRII

-CURS STRUCTURAT "STEM"- PRAGA, CEHIA, 23-27.10.2023-

ATELIER DE FORMARE 1

 

Atelierului de formare STEM - Ozoboți a fost  desfășurat în cadrul proiectului Erasmus + ACREDITARE ERASMUS+ 2023-2027 2022-1-RO01-KA120-SCH-000108318 PROIECT IMPACT STARTS WITH AN I - INNOVATION. INCLUSION. INSPIRATION NR. 2023-1-RO01-KA101-SCH-000132616 și  a fost susținut de prof. Melinte Louisa, prof. Manole Carmen și prof. Ciobotaru Aurelia.

La activitate au participat un număr de 10 cadre didactice după cum urmează: Boboc Cristian, Toderică Marilena, Marin Sultănica, Costian Mariana, Grosu Virginica, Doană Mariana, Șerbu Mariana, Stratulat Natalia, Capțan Sebastian  împreună cu d-na director, prof. Florea Lucica.

Activitatea a debutat cu o prezentare  care a cuprins definiția noțiunii de STEM, avantajele și dezavantajele inteligenței artificiale, diferența dintre predarea tradițională și cea Stem. Partea practică a acestui atelier a avut ca scop introducerea noțiunii de ozobot și intregrarea acestuia la orele de curs. Ozoboții introduc elevii în lumea roboticii, a gândirii logice și a programării într-un mod creativ. Au fost prezentate exemple de ore la care pot fi integrați ozoboții cum ar fi: matematică, chimie sau limba română. Activitatea s-a încheiat cu un concurs pe echipe între ozoboți  ”Cine ajunge primul la finish?”.

 

atelier stem 1
atelier stem 3
atelier stem 6

 

 

atelier stem 2
atelier stem 4
atelier stem 5