PROIECT PARTENERIAT ÎMPOTRIVA DEȘEURILOR PENTRU ZONELE RURALE VERZI-proiect finanțat prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre

Proiectul a fost implementat în anul școlar 2020-2021, în baza protocolului de colaborare cu Asociația Tehnopol Galați pentru implementarea cu succes a activităților educaționale din cadrul proiectului Anti-Littering Partnership for Green Rural Areas/ Parteneriat împotriva deșeurilor pentru zonele rurale verzi- proiect finanțat prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

Obiectivul activităților desfășurate a fost creșterea nivelului de conștientizare și educare a publicului cu privire la protecția mediului, la problemele deșeurilor  marine și din râuri, principiul gestionării deșeurilor 3R în comunitățile rurale.

Profesorii  implicați au organizat cu elevii claselor de gimnaziu activități cuprinse în Ghidul pentru școli "Cum să protejăm râurile de gunoaie?". La clasele de nivel primar s-au distribuit elevilor cărți de colorat despre viața râurilor și au fost utilizate în cadrul orelor de educație plastică și educație civică, după realizarea unor prezentări adecvate vârstei elevilor.

IMG 20210614 WA0039

proiect zone verzi

IMG 20210614 WA0035

zone verzi